Otopeni - Aeroport

Inchirieri auto aeroport Otopeni - FMN Rent

Adresa: Calea Bucurestilor, nr. 291b, Otopeni Airport
Tel: +4037-123.26.06
E-mail: [email protected]
Program: NON STOP

FMN rent a car ofera gratuit Serviciul de livrare auto in aeroportul Otopeni. Un reprezentant FMN rent va astepta in aeroportul Henri-Coanda, la ora si data stabilita in formularul de comanda, fara costuri suplimetare, pentru predarea autoturismului. Acest serviciu este valabil NON-STOP.

Completati formularul de comanda-rezervare, pentru rezervarea unei masini. In scurt timp veti primi un mesaj sau un agent va va contacta telefonic, pentru a va prezenta oferta de inchirieri masini disponibila pentru perioada respectiva. Livrarea masinii se va face la biroul de langa aeroportul Otopeni de catre un reprezentant FMN rent in data si la ora mentionate in formularul de rezervare.

Avantajele Serviciilor de inchiriere masini Otopeni sunt:

  1. La iesirea in terminalul Sosiri al aeroportului Otopeni, un agent va asteapta si va ajuta cu deplasarea bagajelor pana la masina de inchiriat.
  2. Costuri 0 Eur la inchirierea unei masini din aeroportul Otopeni. Livrare/predare la orice ora.
  3. Imediat ce aterizati intrati in posesia autoturismului inchiriat de dumneavostra.

Pentru confortul dumneavostra, completati formularul de rezervare cu cel putin 48 de ore inainte de ridicarea masinii. Nu uitati sa cititi si pagina de "Termeni si Conditii". Inchirieri masini Otopeni este cel mai simplu si confortabil serviciu pentru dumneavostra.

In fiecare luna incercam sa imbunatatim calitatea serviciilor de inchiriere masini in Otopeni si inchirieri masini in Bucuresti, cu preturi cat mai mici.

Verifica acum diponibilitatea masinilor de inchiriat, sau ne puteti contacta la telefon sau prin e-mail.