Informatii utile

Conditii necesare pentru inchirierea unui autoturism FMN Rent

Pentru a inchiria un autoturism de la noi, trebuie sa indeplinesti cateva conditii de baza. Varsta minima aceptata este de 21 ani si trebuie sa ai minim 1 an de la data obtinerii categoriei B. Destul de simplu pana aici, nu-i asa ? 😊
           

 

Documente necesare pentru semnarea contractului

Pentru a cotracta unul dintre serviciile noastre, este necesar sa ne pui la dispozitie un act de identitate sau pasaport, precum si permisul de conducere valabil.
           

Cum se desfasoara procesul de inchiriere

A. Rezervarea
           

Pentru a rezerva o masina FMN Rent, tot ce trebuie sa faci este sa trimiti solicitarea ta prin formularul disponibil online pe webiste, prin e-mail sau telefonic. Totodata, ai la dispozitie si serviciul de messanger disponibil prin intermediul paginii noastre de Facebook .www.facebook.com/fmnrentacar sau whatapp.
          
Solicitarea trebuie sa contina tipul autoturismului dorit, perioada de inchiriere, locatia de predare/preluare, precum si numele si prenumele persoanei care v-a conduce autoturismul.
 Un reprezentant FMN Rent iti va transmite Voucheru-ul, care blocheaza masina pentru perioada solicitata.
           

B. Inchirierea


La data, ora si locatia stabilite in rezervare, iti va fi pusa la dispozitie masina curata si verificata tehnic. La livrare se semneaza contractul de inchiriere, se completeaza fisa de predare-primire a autoturimului si se efectueaza plata.
        
Daca intampini orice problema pe perioada inchirierii masinii, poti sa ne suni oricand sau sa ne trimiteti un e-mail sau un mesaj, deoarece suntem la dispozitia ta 24h/24.
           

Masina inchiriata va fi returnata la data, ora si locatia stabilite. Finalul inchirierii este consemnat in fisa de predare-primire. Atunci se returneaza garantia si se elibereaza factura, daca a fost solicitata.
           

Cine conduce masina inchiriata

Masina inchiriata poate fi condusa de titularul contractului, dar si de alti soferi aditionali indicati in contract.
           

 

Primire/predare masina aeroport

In cazul in care doresti sa primesti sau sa predai masina inchiriata in aeroport, un agent FMN Rent te va astepta la aeroport cu o pancarta. Tot el se va ocupa si de predarea masinii la sediul nostru aflat in proximitatea aeroportului.

 

Cum se poate prelungi un contract de inchiriere

Pentru prelungirea duratei de inchiriere trebuie sa iei legatura cu reprezentatii nostri, cu cel putin 24 de ore inainte de data expirarii contractului. Daca masina este disponibila, se va face un act aditional de prelungire si se va plati noua perioada de inchiriere.
           

 

Proceduri in cazul unui accident rutier sau defectiuni tehnice ale masinii


Tot ce trebuie sa retii este faptul ca pe toata durata inchirierii, reprezentantii FMN Rent iti stau la dispozitie, daca apar situatii neprevazute.
         
Daca intampini probleme cu masina din cauza unor defectiuni tehnice sau daca esti implicat intr-un accident rutier, primul pas este sa nu intri in panica si sa ne contactezi imediat. Datele de contact sunt disponibile in contractul de inchirieri auto. Pentru astfel de situatii, echipa noastra iti va oferi asistenta de care ai nevoie.
           
In caz de defectiune tehnica, beneficiezi de asistenta rutiera non-stop si primesti masina la schimb in cazul in care defectiunea nu poate fi remediata imediat. (Valabil doar pe teritoriul Romaniei)
            
Daca insa ai fost impicat intr-un accident rutier, conform legislatiei in vigoare, trebuie sa contactatezi politia în legatura cu orice accident care implica avarii asupra autoturismului si/sau raniri de persoane. Dupa declararea accidentului, va trebui sa obtii si toate informatiile de identificare ale persoanelor terte implicate in accidentul respectiv.